Kunstplanten huren

Bloesemboom 210cm met led-verlichting
Op zoek naar een bloesemboom 210cm met led-verlichting voor uw feest of evenement? Deze bloesemboom 210cm is een realistische kunstboom afgewerkt met led-verlichting en is daardoor de ideale aanvulling voor uw evenement.

Bijkomende informatie
– Hoogte: 210cm
– Omvang: 120x120cm
– Natuurlijke uitstraling
– Led-verlichting (warm wit)
– Kleur: Wit/ivoor

Dagprijs: 17,5 euro ex. btw
Weekendprijs: 22,5 euro ex. btw
Langere periode: Op aanvraag

Termijn:
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten:
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten:
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bloesemboom 210cm

Onze bloesemboom 210cm op uw evenement:

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.