Kunstplanten huren

Bananenboom
Op zoek naar een bananenboom voor uw feest of evenement? onze bananenboom is een prachtig product met heel veel dik en groot realistisch kunstbananenblad en vier stevige dikke stammen van verschillende hoogte. De stammen zijn omwikkeld met gedroogde bananenbladeren. Deze bladeren steken door hun lichtbruine/beige kleur prachtig echt af tegen de diep groene kleur van de bladeren.

Details:
– Hoogte: 180cm
– Breedte: tot 140cm
– Natuurgetrouwe uitstraling

Dagprijs: 15 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs: 20 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag

Termijn:
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten:
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten:
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bananenboom

onze bananenboom op uw event

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.