Bakfrigo huren

Bakfrigo
Bent u op zoek naar een bakfrigo voor uw feest of evenement? Een evenement of feest zonder koeling is zoals een café zonder bier. Deze bakfrigo is ideaal geschikt voor elk type evenement.

Bijkomende informatie
– Bakfrigo in transportkar
– Afmetingen: 106x67x100cm
– Temperatuurbereik: 1 tot 10°C
– Bruto volume: 314L
– Spanning: 220-240V
– Schuifdeksels
– Handig verplaatsbaar door middel van een transportkar

Dagprijs: 40 euro ex. btw
Weekendprijs: 45 euro ex. btw
Langere periode: Op aanvraag

Belangrijk: De bakfrigo dient proper gemaakt te worden voor ophaling. Indien de bakfrigo niet voldoende proper is wordt een kuiskost van 25 euro ex. btw aangerekend.

Bakfrigo

onze bakfrigo op uw evenement:

Algemene voorwaarden

Termijn
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.