Afzetpaal huren

Afzetpaal chrome (met lint)
Bent u op zoek naar een afzetpaal chrome (met lint) voor uw feest of evenement? Deze afzetpaal chrome (met lint) is beschikbaar met linten in verschillende kleuren en zorgt voor een propere afscheiding en is daardoor ideaal geschikt voor uw evenement.

Details:
– Hoogte: 100cm
– Lengte lint: 200cm
– Gechromeerd
– Roestvrijstaal
– Linten verkrijgbaar in rood en blauw
– Andere kleuren op aanvraag

Dagprijs: 7,50 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs: 10,00 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag

– Prijs voor één afzetpaal met één lint.

Termijn:
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten:
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten:
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade van het feestmateriaal worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

afzetpaalkoorden

verkrijgbaar in volgende kleuren

Afzetpaal huren
Afzetpaal huren

Afzetpaal chrome (met lint)

onze afzetpaal chrome (met lint) op uw event

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.