Huren Voor Events

Zwarte statafel met houten blad

Zwarte statafel huren

Zwarte statafel met houten blad

Op zoek naar een moderne zwarte statafel met houten blad voor uw feest of evenement? Deze zwarte statafel is iets kostelijker maar u krijgt er een zeer stijlvolle statafel voor terug. Ideaal om uw evenement of feest naar het volgende niveau te tillen.
Prijzen
€ 25 excl. btw
€ 30 excl. btw
op aanvraag
– Wit
– Wit met houten blad
– Zwart
– Zwart met houten blad
– Dubbel wit met wit blad (120x70cm)
– Dubbel wit met houten blad (120x70cm)
– Dubbel zwart met zwart blad (120x70cm)
– Dubbel zwart met houten blad (120x70cm)
– Hoogte: 110cm
– Blad: 70x70cm
– Witte epoxy poedercoating

– Houten tafelblad
– Indoor of outdoor bij droog weer
– Eenvoudig verplaatsbaar
Er wordt geen meerkost in rekening gebracht voor het ophalen van het feestmateriaal daags voordien en retour daags nadien. Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

BESCHIKBARE UITVOERINGEN

onze zwarte statafel met houten blad op uw event

Algemene voorwaarden

Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend. Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres. Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.
U kan steeds vrijblijvend een offerte aanvragen zonder bestelverplichting. Vermeld het gewenste materiaal, gewenste aantallen, leveringsadres en de gebruiksdatum voor een vlotte offerte-opvolging. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.
Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events powered by Replay Events.