Huren Voor Events

Fruitkist in natuurhout

fruistkist huren

Fruitkist in natuurhout

Bent u op zoek naar een fruitkist in natuurhout voor uw feest of evenement? Deze fruitkist in natuurhout zijn ideaal geschikt om uw decoratie of bar verder af te werken. Ze komen in twee kleuren, zowel houtkleurig als wit. Te gebruiken als backbar of om planten en decoratie in te steken.
Prijzen
€ 2 excl. btw
€ 2 excl. btw
op aanvraag
– Natuurhout
– Wit
– Steenkool
– Afmetingen: 50 x 40 x 30cm
– Meerdere uitvoeringen beschikbaar
– Geschikt voor in- en outdoor gebruIK
Er wordt geen meerkost in rekening gebracht voor het ophalen van het feestmateriaal daags voordien en retour daags nadien. Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

BESCHIKBARE UITVOERINGEN

onze fruitkisten natuurhout op uw evenement

Algemene voorwaarden

Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend. Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres. Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.
U kan steeds vrijblijvend een offerte aanvragen zonder bestelverplichting. Vermeld het gewenste materiaal, gewenste aantallen, leveringsadres en de gebruiksdatum voor een vlotte offerte-opvolging. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.
Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events powered by Replay Events.