Huren Voor Events

Springkasteel Unicorn Combo

Springkasteel Unicorn Combo

Op zoek naar een springkasteel in unicorn thema voor jouw feest of evenement? Dit springkasteel unicorn combo brengt jou regelrecht in een kleurrijke unicorn wereld. Glijden en springen zijn beide mogelijk met dit combo springkasteel en is hierdoor ideaal geschikt voor uw evenement.
Prijzen
€ 125 excl. btw per weekend
op aanvraag
€ 185 excl. btw per weekend
op aanvraag
– Lengte: 5m
– Breedte: 4m
– Hoogte: 3,3m
– Tot max. 6 personen
– Inclusief valmat
– Inclusief grondzeil
– Inclusief grondpinnen

Eenvoudig zelf op te zetten
Tijd om op te zetten: 10min
Blower inbegrepen
Handleiding inbegrepen

Belangrijk: U heeft één meter vrije ruimte rondom het springkasteel nodig, achteraan 2 vrije meter voor blower en luchtslang. In dit geval heeft u 6x6m beschikbare ruimte nodig!
Er wordt geen meerkost in rekening gebracht voor het ophalen van het feestmateriaal daags voordien en retour daags nadien. Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Onze bierbankenset op jouw evenement

Algemene voorwaarden

Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend. Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres. Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.
U kan steeds vrijblijvend een offerte aanvragen zonder bestelverplichting. Vermeld het gewenste materiaal, gewenste aantallen, leveringsadres en de gebruiksdatum voor een vlotte offerte-opvolging. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.
Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events powered by Replay Events.