Huren Voor Events

Balie met tv-scherm

balie huren mechelen

Balie met tv-scherm

Op zoek naar een balie met tv-scherm voor uw feest of evenement? Deze balie staat op wielen, heeft een werkblad en werkend tv-scherm en is daardoor ideaal geschikt voor uw evenement.
Prijzen
€ 95
€ 125
op aanvraag
– Hoogte: 117cm
– Breedte: 150cm
– Diepte: 62cm
– Hoogte werkblad: 93cm
– Diepte werkblad: 42cm
– Hoogte scherm: 49cm (46 inch)
– Breedte scherm: 88cm
– HDMI, VGA en USB aansluitingen aanwezig
– Twee extra stopcontacten
– Balie staat op wielen
Er wordt geen meerkost in rekening gebracht voor het ophalen van het feestmateriaal daags voordien en retour daags nadien. Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Algemene voorwaarden

Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend. Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres. Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.
U kan steeds vrijblijvend een offerte aanvragen zonder bestelverplichting. Vermeld het gewenste materiaal, gewenste aantallen, leveringsadres en de gebruiksdatum voor een vlotte offerte-opvolging. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.
Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events powered by Replay Events.